Saturday, December 25, 2021

Nokian joulupukkipalvelun jouluaaton 2021 jälkeinen tiedote: E-mail: joulupukkipalvelu@gmail.com

Nokian joulupukkipalvelun jouluaaton jälkeinen tiedote: E-mail: joulupukkipalvelu@gmail.com

Joulupukki singahtelee sovittujen tilausten mukaan mustalla porollaan kohteesta toiseeseen jouluna 2022 jälleen pikkujouluista jouluaattoon joulupäivään tilausten mukaisesti:

Joulupukki Lempäälä Saarikunnantie ja muut korpialueet Joulupukkipalvelu@gmail.com 044-3380291 whatsup pic8


Nokian joulupukkipalvelun jouluaaton 2021 jälkeinen tiedote: E-mail: joulupukkipalvelu@gmail.com 

Puhelin 044-3380291 whatsup Ensisijassa sähköpostilla yhteydenottonne missä tarkka katuosoite jotta voin heti katsoa etäisyyksiä. 

Liian usein tulee kyselyä "pukki Nokialle". Selkosuomi kunniaan. Pizza ja taksikin tilataan osoite tarkka. Hinnan ja pukin / asiakkaan voi hylätä kumpi vaan jollei aika / käteismaksuhinta ole ok. Se on selvä.

Katsokaa kartasta aika mahoton homma jollei tiedä edes katuosoitetta minne tulla, saati että pystyisi hinnoittelemaan palvelua.

Tämä joulupukki pitää Tamperetta lähtöpisteenä ja voi saapua jouluaattoonne Nokialle ihan mistä vaan sillä pukin aamu alkaa milloin mistäkin on sitten Lempäälä, Teisko, Pirkkala, Ylöjärvi etc mistä voin poiketa kun tilaus on vahvistettu.

Varsinainen tilaus aina sähköpostilla, missä osoitteenne toiveaikahaarukkanne esim 10-12, 12-14 etc

Hinnasto näkyy yleensä joulukuun aluissa tässä päivitetyssä tuorreessa blogipäivityksessä. Hinta on aina syrjäisiin kohteisiin enempi kuin keskustapaikkoihin hallituksen ja eduskunnan säätämien bensaverot näkyvät pukinkin bensakuitissa, samoin aikaa menee jouluaaton 10-22 välisinä aikoina enempi syrjäseudulle, sillä välttämättä ei ole muita ko reitillä, siksi ko seuduta aamupävisin ja illan lopuksi. Kiitos.

---------------------


-----------------

No comments:

Post a Comment